Tallyweb integrerer med 3 parts systemer

Flere virksomheder som specialisere sig i booking og management systemer til Campingpladser og marinaer har kontaktet Tallykey

Det er ikke kun vores kunder som har vist stor interesse for vores Tallyweb system, vi har også fået en hel del henvendelser fra firmaer som udvikler og sælger booking og management software til campingpladser og marinaer. De fleste af disse firmaer udvikler og sælger kun software systemer, og tilbyder ikke el søjler, eller adgangskontrol. Ved at kunne integrere deres system med Tallyweb kan de lette hverdagen for deres kunder.

Tallykey har fra starten valgt at udvikle Tallyweb på en måde som gør det nemt for 3 parts software at integrere med Tallykey. Det betyder at deres kunder kun skal bruge et program til at håndtere alle bookinger og ordrer, samt udstede adgangskoder eller kort til deres gæster.

Tallykey har lavet de første aftaler om 3 parts software integration, og der er flere på vej.

Der findes rigtig mange fordele ved Tallyweb, så ring eller skriv til os hvis du vil høre mere om systemet og hvordan det eventuelt kan hjælpe dig med at spare tid og penge.

Du kan læse mere om Tallyweb her:

Tallyweb Camping

Tallyweb Marina

Tallyweb Urban

Tallyweb Camper