Tallyweb er en succes

Stor success med nyt system til enkel og brugervenlig betaling og adgang

Det er nu knap et år siden, Tallykey lancerede vores nye system, Tallyweb. Det er et brugervenligt online system som binder alle services sammen, såsom betaling for ophold, forbrug og adgang til; Strøm, Vand, Toilet, Bruser, Køkken, Vask, Bom, Klubhus, ja det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan indgå i systemet.

Tallyweb er enkelt og brugervenligt for både gæster, faste brugere og administrations personale.Da det er et online system, kræves der intet software, som skal installeres eller apps, som skal downloades, og Tallyweb kan derfor tilgås fra enhver PC, Tablet eller smartphone, som har internet adgang – og selvfølgelig 24/7. Nemt, enkelt og tidsbesparende.

Tallykey har gennem det sidste år fået utrolig mange henvendelser fra hele verdenen på dette nye system, og vi har i dag mere end 30 kunder, som bruger eller er ved at igangsætte Tallyweb, og flere er på vej.

En af de første kunder kan allerede nu se en besparelse på mere end 40% på deres elregning i forhold til året før, de fik Tallyweb systemet, samt en stor besparelse på administrationen.
Der findes rigtig mange fordele ved Tallyweb, så ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om systemet og hvordan det eventuelt kan hjælpe dig med at spare tid og penge.
Du kan læse mere om Tallyweb her:

Tallyweb Camping

Tallyweb Marina

Tallyweb Urban

Tallyweb Camper