TALLYWEB

TALLYWEB FORBRUGSAFREGNING Online selvbetjening gør campinglivet nemmere for dig og dine gæster

Tallyweb onlinesystem giver mere tid til at servicere og hygge om dine campinggæster, som selv kan registrere ankomst og betaling via selvbetjening på smartphone, betalingsautomat eller i din reception og dermed få adgang til at styre adgang til serviceydelser, faciliteter og aktiviteter samt kontrollere eget forbrug af el.

Forbruget af el stiger på alle campingpladser, så for at sikre en mere retfærdig fordeling af udgifterne til strøm samt spare tid og energi for dig og dine medarbejdere har Tallykey udviklet forskellige individuelle løsninger til forbrugsafregning af el – alle baseret på robuste og pålidelige komponenter.

Kunderne betjener sig selv du sparer tid og bevarer overblikket

Ved ankomst betaler og registrerer gæsterne nemt og hurtigt via den brugervenlige onlineportal Tallyweb – enten på egen smartphone, via campingpladsens reception eller en vejrbestandig og trykfølsom betalingsautomat. Straks efter indskrivning og betaling modtager gæsten alle nødvendige informationer samt pinkode på smartphone eller tablet og kan nu etablere sig og nyde opholdet med fuldt overblik over betaling for ophold, forbrug og aktiviteter.

Dine gæster registrerer selv deres ankomst, vælger antal overnatninger, booker aktiviteter og etablerer adgang til de mange services på din campingplads – og betaler for det hele online. Det letter din administration, gavner likviditet og cashflow og fjerner dine debitorrisici samtidig med, at du bevarer det fulde overblik over dine gæsters aktiviteter og deres betaling af samme.

Tallyweb gør det nemmere for dig og dine fastliggere

Så snart dine campinggæster har betalt online, modtager de en pinkode via SMS eller mail, så de kan aktivere de bestilte aktiviteter og services som servicebygninger og aktiviteter, bomme samt el- og vandudtag i den bestilte periode.

Fastliggere kan erstatte adgangskoden med et ID Tallycard eller få adgang via smartphone. De kan også med fordel oprette en konto, der gør det muligt at aktivere el-udtag, åbne døre og bomme, starte brusere og vaskemaskiner samt modtage nyheder, tilbud og andre fordele.

Sådan gavner Tallyweb dit daglige arbejde på campingpladsen

På dit Tallyweb administratormodul kan du se alle relevante oplysninger om gæsternes køb og forbrug af services og faciliteter, ændring af ydelser og/eller oprettelse af nye ydelser. Al salg optræder i Tallyweb som ordrer, der kan listes efter ønsker og behov.

Administratorlogin til Tallyweb giver overblik over gæstebetalinger for overnatning og forbrug. Du vælger selv, hvilke ydelser og forbrug lige fra servicebygninger, aktiviteter, adgang antal overnatninger til forbrug af vand og elektricitet, vaskemaskiner, brusere m.m., der skal oprettes i systemet, tilføjer eventuelle beskrivelser samt priser – og så er du og dine medarbejdere klar til at modtage og servicere jeres mange gæster.

Sikkerhed i alle detaljer både ift. installation, drift og forbrugsdata

Tallyweb systemet giver desuden et effektivt overblik over omsætningsfordeling, og du kan til enhver tid udskrive og/eller eksportere alle informationer til andre programmer. For at undgå misbrug og evt. hærværk, er systemet sikret af en log-funktion, der angiver bruger-ID og tidspunkt for anvendelse.

Tallyweb bygger på Tallykeys gennemprøvede og driftsikre teknologi

Hjertet i Tallyweb er det gennemtestede og radiostyrede Tallybee-system, der fungerer på samme måde som et mobiltelefon-netværk. Systemet drifter dagligt mere end 15.000 enheder, og har gennem de seneste 10 år bevist sin enestående pålidelighed på campingpladser m.m. verden over. Alle fjernbetjente funktioner og computerprogrammer er udviklet og produceret i egen udviklingsafdeling i Danmark, hvor dygtige medarbejdere er fokuserede på at levere de højeste standarder for brugervenlighed, hastighed og stabilitet. Alle elektroniske komponenter testes for funktion og el-sikkerhed inden de forlader produktionen.

 

TallyWebFacts & Fordele

Gæster registrerer og styrer selv alle aktiviteter online.
Det frigører tid til vigtigere gøremål i din arbejdsdag.
Betaling via creditcard eller MobilePay.
Systemet fungerer altid i real-time.
Nemmere for dine gæster – nemmere for dig.
Fjernstyring af døre, porte, badefaciliteter, vaskerum m.m..
Alarm hvis kabler eller sikringer kobler ud.
Maksimal driftssikkerhed via tilslutning til Tallybee.

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og få sendt en gratis adgangskode til en online-demo af Tallywebs mange muligheder.