VÆRDIER – hos os er gamle dyder på mode – en dansk virksomhed, der hyrer de dygtigste fagfolk og er til at tale med

Tallykey er en lille virksomhed – der skaber store resultater. 80 procent af vores produktion går til eksport med Spanien og Sverige som de største markeder udenfor Danmark.

Vi lægger afgørende vægt på at have produktion og udvikling samlet under ét tag. Vi tror fuldt og fast på, at de to grene af forretningen er frugtbare for hinanden og forudsætning for nye ideer og forbedringer.

Vores kunder er særdeles loyale. De sætter pris på, at forsyningsstandere og digitale betalingssystemer er i topkvalitet, men nok så vigtigt er de trygge, fordi vi har 30 års erfaring.

Vi er 20-25 medarbejdere og gør os umage med at hyre de dygtigste folk. Som kunde vil I hurtigt opleve at komme på fornavn med en medarbejder, der altid svarer og hurtigt finder en løsning.

Måske er det derfor, vi tager markedsandele fra konkurrenter og vores årlige vækst lige nu er over 25 procent.

Mission
Vi gør hverdagen lettere for kunder og slutbrugere. Det gør vi med digitale betalingsløsninger, som sparer administration, sikrer overblik, styrker økonomien, er enkle at bruge og reducerer forbruget af værdifulde ressourcer.

Vision
Vi vil fortsat vækst og udvikling. Primært med fokus på camping og marina. Vores ambition er at blive branchens førende i Norden og indtage nye markeder i vores nærområde. På det globale marked vil vi fastholde og udbygge vores position som frontløbere. Det gør vi ved at skabe nye, kreative løsninger, som sætter de højeste standarder i vores branche. For kunder og slutbrugere skal vi levere en oplevelse i verdensklasse.

Værdier
Kunder og slutbrugere er vores pejlemærker. Alt hvad vi udvikler og producerer, skal ultimativt indfri deres ønsker og behov – gøre hverdagen enklere for dem. Bæredygtighed ligger os stærkt på sinde. Derfor arbejder vi utrætteligt for at skabe de ypperste løsninger i en kvalitet, som er både langtidsholdbar og i videst mulige omfang kan genbruges. 

Vi er ikke drevet af en trang til at være den største i branchen. Vil vil være de bedste!.

Af Henrik Kastoft

Der er et skælmsk glimt i hans milde øjne. ”Jeg er automekaniker. Så kan man jo alt”.

Der er noget om snakken. For Leif Odgaard har skabt en virksomhed, der fra en ydmyg adresse i Struer gør livet lettere for sejlere og campister i hele verden. Fra Finland til Tahiti.

Forsyningsstandere fra TallyKey er en nem og bekvem måde at forsyne sin båd eller autocamper med strøm og vand. Betalingen er tilmed klaret med få fingernemme bevægelser på mobiltelefonen.

Standerne er bygget i aluminium. Ordet aluminium bliver sagt med så meget kærlighed i stemmen, at grundstof nummer 13 i det periodiske system kalder på flere ord:

”Jeg oplever stor glæde ved at arbejde i aluminium. Det er robust, vedligeholdelsesfrit og forholdsvis nemt at bearbejde. Og så er det pænt. Aluminium har så mange muligheder for organisk formgivning. Det er fascinerende”.

Vælg mellem to produktkategorier

FORSYNINGSSTANDERE

BETALING & ADGANG

 • KNOW HOW

  Hardware

  aluminium-standere med el- og vandforsyning
  til havne, campingpladser etc.

 • KNOW HOW

  Software

  Digitale systemer til styring, betaling og administration.

 • KNOW HOW

  Adgangskontrol

  Anlæg der giver adgang til bygninger og faciliteter.

 • KNOW HOW

  Ladestandere

  Ladestandere til elbiler.

 • KNOW HOW

  Support

  Klar til at hjælpe, når I har behov for det.