TALLYKEY T6

Eksklusiv i al slags vejr

Tallykey T6 er en forsyningssøjle til elektricitet og vand. Den elegante og gennemtænkte kvalitet er løsningen til havne, marinaer og campingpladser, som vil tilbyde faste brugere såvel som gæster moderne og vedligeholdelsesfri forsyning med mulighed for online selvbetjening.

Bygget i anodiseret aluminium og samlet med syrefaste bolte, aksler og skruer har standeren fra Norge i nord til New Zealand i syd bevist sit værd i den hårdeste af alle test: Hverdagen i alverdens industrihavne og marinaer, hvor kun det bedste er godt nok.

T6-standeren opfylder alle EU-standarder. Alle elektriske enheder såsom relæer, målere m.m. er godt beskyttet bag aluminium og slagfast plastik. Alle relæer er individuelle lukkede kredsløb. El-udtag er monteret vandret, hvilket sparer plads og sikrer høj brugervenlighed. Standeren kan udstyres med tallyweb online betalingssystem, som er placeret bag en stormsikret og selvlukkende frontlåge. Panelet, der er udstyret med knapper for betjening med engangskoder og kortlæser, er intuitivt og enkelt for brugerne.

T6-standeren har indbygget energibesparende LED-belysning under den buede aluminiumtop, hvilket øger sikkerheden på kajanlæg og landgangsbroer. Brugerne kan afregne forbrug af elektricitet og vand via online selvbetjening, hvilket er en stor besparelse på administration og sikrer jer en sund driftsøkonomi. Flere standere i samme område kan kommunikere data indbyrdes – ligesom standere på lokaliteter spredt over et større geografisk område kan kobles sammen i ét system. Såre simpelt og overskueligt.

T6-standeren er udviklet, designet og bygget af dygtige folk på vores fabrik i Struer. Her har vi 30 års erfaring med forsyningsstandere, hvilket er jeres sikkerhed for produkter i absolut topkvalitet.

Vores kundeservice er en anden god grund til, at havne og campingpladser overalt i verden vælger Tallykey.

Ring til os – så finder vi en løsning til jer med det samme: Tlf. +45 97841277

Skriv til os – vi svarer normalt indenfor få timer: Mail: info@tallykey.dk

BRUGERVENLIGT DESIGN MED INDBYGGET LYS

Tallykey T6 er den unikke kombiløsning

Tallykey T6 forsyningssøjle kan ‘skræddersyes’ efter individuelle ønsker og behov. Søjlerne kan kombineres udfra ønsker om antal el-udtag, vandhaner, montering, forbrugsafregning, indretning af lys og mange flere af de specifikke muligheder, som moderne campister efterspørger.

Alle T6-søjler leveres med en eksklusivt designet belysning i toppen, der benytter lavenergi LED pærer sikkert placeret bag et buet topdæksel i aluminium samt lampecover i slagfast plast. Belysningen gør det både nemmere og mere sikkert for dine gæster at anvende forsyningssøjlens mange fleksible fordele samtidig med, at den bidrager til hygge og god stemning på pladsen.

GENNEMTÆNKT SIKKERHED

Pakket ind i et elegant og og yderst brugervenligt design

T6 forsyningssøjlens med individuelle relæer, målere og fælles kodetastatur med berøringsfri kort-læser er sikkert placeret bag en stormsikret og selvlukkende frontlåge. Panelet er nemt og enkelt at betjene, og el-standeren kan altid udstyres, kombineres og udbygges efter behov og ønsker.

Alle stik og udtag er monteret og placeret vandret, så de både sparer plads og er nemme at tilgå for brugerne. Dette brugervenlige og gennemtænkte design sikrer mange års vedligeholdelsesfri drift, giver optimal udbytte af investeringen og styrker samtidig forsyningsøjlens tidløse og elegante udtryk.

 • Velkommen

  Her har du syv gode grunde til at vælge Tallykey.

 • Klima

  Betalingssystemer giver lavere forbrug til gavn
  for jordens klima og jeres grønne regnskab.

 • Overblik

  Digitale løsninger sparer administration, giver fuldt overblik og sikrer, at I får betaling for det faktiske forbrug.

 • Miljø

  Software og hardware kan opgraderes og bygges ind i andre systemer, hvilket skaber mindre affald.

 • Kundeservice

  Jeres gæster kan følge eget forbrug og afregne online via mobiltelefon fri for kø og kontortider.

 • Design

  Højteknologiske løsninger formgivet så de falder smukt
  ind i omgivelserne og er intuitivt enkle at betjene.

 • Økonomi

  I bestemmer selv prisen på el og vand - til gavn for jeres daglige drift og bundlinje.

 • Værdier

  hos os er gamle dyder på mode – en lille dansk virksomhed,
  der hyrer de dygtigste fagfolk og er til at tale med

Vælg mellem to produktkategorier

FORSYNINGSSTANDERE

BETALING & ADGANG