TALLYWEB

TALLYWEB FORBRUGSAFREGNING Online selvbetjening gør sejlerlivet nemmere for dig og dine gæster

Tallyweb onlinesystem giver mere tid til at servicere og hygge om dine sejlende gæster, som selv kan registrere ankomst og betaling via selvbetjening på smartphone, betalingsautomat eller i din reception og dermed få adgang til at styre adgang til serviceydelser, faciliteter og aktiviteter samt kontrollere eget forbrug af el.

Forbruget af el stiger i alle havne og marinaer, så for at sikre en mere retfærdig fordeling af udgifterne til strøm samt spare tid og energi for dig og dine medarbejdere har Tallykey udviklet forskellige individuelle løsninger til forbrugsafregning af el – alle baseret på robuste og pålidelige komponenter. 

Tallyweb sparer tid og ressourcer for dig og dine sejlende gæster

Med Tallyweb betjener kunderne sig selv. Det letter dine ressourcer ift. administration og kontrol, så du både sparer tid og penge og samtidig får overskud til at servicere og hygge om dine gæster og fastliggere.

Ved ankomst betaler og registrerer gæsterne nemt og hurtigt via den brugervenlige onlineportal Tallyweb – enten på egen smartphone, via havnekontor eller en vejrbestandig og trykfølsom betalingsautomat. Straks efter indskrivning og betaling modtager gæsten alle nødvendige informationer samt pinkode på smartphone eller tablet og kan nu etablere sig og nyde opholdet i din marina med fuldt overblik over betaling for ophold, forbrug og aktiviteter.

Kunderne betjener sig selv du sparer tid og bevarer overblikket

Med Tallyweb betjener kunderne sig selv. De registrerer deres ankomst, booker faciliteter og etablerer adgang til de mange services i din marina – og betaler for det hele online. Det letter din administration, gavner likviditet og cashflow og fjerner dine debitorrisici samtidig med, at du bevarer det fulde overblik over dine gæsters aktiviteter og deres betaling af samme.

Derudover er de sparede omkostninger til service og administration, samt et forbedret cash-flow på grund af gæsternes forudbetaling, vægtige argumenter for idriftsætning af tallyweb.

Tallyweb gør det nemmere for dig og dine fastliggere

Så snart dine sejlende gæster har betalt online, modtager de en pinkode via SMS eller mail, så de kan aktivere de bestilte aktiviteter og services som servicebygninger og aktiviteter samt el- og vandudtag i den bestilte periode.

Fastliggere kan erstatte adgangskoden med et ID Tallycard eller få adgang via smartphone. De kan også med fordel oprette en konto, der gør det muligt at aktivere el-udtag, åbne døre og porte, starte brusere og vaskemaskiner samt modtage nyheder, tilbud og andre fordele.

Sådan gavner Tallyweb dit daglige arbejde i havnen

På dit Tallyweb administratormodul kan du se alle relevante oplysninger om gæsternes køb og forbrug af services og faciliteter, ændring af ydelser og/eller oprettelse af nye ydelser. Al salg optræder i Tallyweb som ordrer, der kan listes efter ønsker og behov.

Via administratorlogin til Tallyweb har du overblik over gæstebetalinger for overnatning og forbrug. Du vælger selv, hvilke ydelser og forbrug lige fra servicebygninger, aktiviteter, adgang antal overnatninger til forbrug af vand og elektricitet, vaskemaskiner, brusere m.m., der skal oprettes i systemet, tilføjer eventuelle beskrivelser samt priser – og så er du og dine medarbejdere klar til at modtage og servicere de mange gæster.

Sikkerhed i alle detaljer både ift. installation, drift og forbrugsdata

Tallyweb systemet giver desuden et effektivt overblik over omsætningsfordeling, og du kan til enhver tid udskrive og/eller eksportere alle informationer til andre programmer. For at undgå misbrug og evt. hærværk, er systemet sikret af en log-funktion, der angiver bruger-ID og tidspunkt for anvendelse.

Tallyweb bygger på Tallykeys gennemprøvede og driftsikre teknologi

Hjertet i Tallyweb er det trådløse gennemtestede og radiostyrede Tallybee-system, der er opbygget på samme måde som et mobiltelefon-netværk. Systemet drifter dagligt mere end 15.000 enheder, og har gennem de seneste 10 år bevist sin enestående pålidelighed i havne og marinaer verden over. Alle fjernbetjente funktioner og computerprogrammer er udviklet og produceret i egen udviklingsafdeling i Danmark, hvor dygtige medarbejdere er fokuserede på at levere de højeste standarder for brugervenlighed, hastighed og stabilitet. Alle elektroniske komponenter testes for funktion og el-sikkerhed inden de forlader produktionen.

TallyWeb Facts & Fordele

Gæster registrerer og styrer selv alle aktiviteter online.
Det frigør tid til vigtigere gøremål i din arbejdsdag.
Betaling via creditcard eller MobilePay.
Systemet fungerer altid i real-time.
Nemmere for dine gæster – nemmere for dig.
Fjernstyring af døre, porte, badefaciliteter, vaskerum m.m..
Maksimal driftssikkerhed via tilslutning til Tallybee.
Alarm hvis kabler eller sikringer kobler ud.

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og få sendt en gratis adgangskode til en online-demo af Tallywebs mange muligheder.