TALLYWEB

TALLYWEB FORBRUGSAFREGNING Online selvbetjening gør livet nemmere for dine autocampere

Tallyweb onlinesystem giver mere tid til at servicere og hygge om dine andre campinggæster, når dag til dag autocampergæsterne selv registrerer ankomst og betaling via selvbetjening på smartphone, betalingsautomat eller i din reception og dermed selv kan styre adgang til serviceydelser, faciliteter og aktiviteter plus kontrollere eget elforbrug.

Det skal være nemt og hurtigt for dine autocamper-gæster at ankomme og forlade din plads inklusiv tid til afregning af forbrug. Derfor har Tallykey udviklet en række individuelle løsninger til forbrugsafregning af el – alle baseret på robuste og pålidelige komponenter – som gør det nemt for dig og dine medarbejdere, og nemt for dine gæster, som gerne vil hurtigt videre efter en enkel overnatning.

Tallyweb sparer tid og ressourcer for dig og dine dag til dag autocamper-gæster

Med Tallyweb betjener gæsterne sig selv. Det letter dine ressourcer ift. administration og kontrol, så du både sparer tid og penge og samtidig får overskud til at servicere og hygge om dine fastliggere og andre campinggæster. Ved ankomst til din autocamperplads – også kaldet stellplads – betaler og registrerer gæsterne nemt og hurtigt via den brugervenlige onlineportal Tallyweb – enten på egen smartphone, via campingpladsens reception eller en vejrbestandig og trykfølsom betalingsautomat. Straks efter indskrivning og betaling modtager gæsten alle nødvendige informationer samt pinkode på smartphone eller tablet og kan nu etablere sig og nyde det korte ophold med fuldt overblik over betaling for ophold, forbrug og aktiviteter.

Sådan gavner Tallyweb dit daglige arbejde på campingpladsen

På dit Tallyweb administratormodul kan du se alle relevante oplysninger om gæsternes køb og forbrug af services og faciliteter, ændring af ydelser og/eller oprettelse af nye ydelser. Al salg optræder i Tallyweb som ordrer, der kan listes efter ønsker og behov.

Via administratorlogin til Tallyweb har du overblik over gæstebetalinger for overnatning og forbrug. Du vælger selv, hvilke ydelser og forbrug lige fra servicebygninger, aktiviteter, adgang antal overnatninger til forbrug af vand og elektricitet, vaskemaskiner, brusere m.m., der skal oprettes i systemet, tilføjer eventuelle beskrivelser samt priser – og så er du og dine medarbejdere klar til at modtage og servicere jeres mange dag til dag gæster, som ankommer i autocamper og gerne vil benytte sig af en hurtig overnatning.

Overblik i alle detaljer både ift. installation, drift og forbrugsdata

Tallyweb systemet giver desuden et effektivt overblik over omsætningsfordeling, og du kan til enhver tid udskrive og/eller eksportere alle informationer til andre programmer. For at undgå misbrug og evt. hærværk, er systemet sikret af en log-funktion, der angiver bruger-ID og tidspunkt for anvendelse.

Tallyweb bygger på Tallykeys gennemprøvede og driftsikre teknologi

Hjertet i Tallyweb er det trådløse gennemtestede og radiostyrede Tallybee-system, der er opbygget på samme måde som et mobiltelefon-netværk. Systemet drifter dagligt mere end 15.000 enheder, og har gennem de seneste 10 år bevist sin enestående pålidelighed på campingpladser og stellpladser m.m. verden over. Alle fjernbetjente funktioner og computerprogrammer er udviklet og produceret i egen udviklingsafdeling i Danmark, hvor dygtige medarbejdere er fokuserede på at levere de højeste standarder for brugervenlighed, hastighed og stabilitet. Alle elektroniske komponenter testes for funktion og el-sikkerhed inden de forlader produktionen.

Tallyweb Facts & Fordele

Gæster registrerer og styrer selv alle aktiviteter online.
Det frigør tid til vigtigere gøremål i din arbejdsdag.
Betaling via creditcard eller MobilePay.
Systemet fungerer altid i real-time.
Nemmere for dine gæster – nemmere for dig.
Fjernstyring af døre, porte, badefaciliteter, vaskerum m.m..
Alarm hvis kabler eller sikringer kobler ud.
Maksimal driftssikkerhed via tilslutning til Tallybee.

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og få sendt en gratis adgangskode til en online-demo af Tallywebs mange muligheder.