Tallyweb

Tallyweb

Tallyweb betaling & adgang

Tallyweb sikrer enkel og brugervenlig betaling og adgang

Uanset om det gælder betaling for varmt vand på campingpladsen, strøm til båden på marinaen, brugervenlige strømudtag til scener eller markedspladser i byerne eller noget helt fjerde, sikrer Tallyweb den helt rigtige brugervenlige løsning.

1. Hvem

Der findes fire primære områder, når det gælder Tallyweb og de mange fordele, produktet tilbyder.

1. Camping
2. Marina
3. Urban
4. Camper

Tallyweb sikrer både gæster og værter en fleksibel og brugervenlig løsning, som i første omgang giver gæsterne nem og fleksibel adgang til en lang række ydelser – fx. adgang, strøm, vand mm. Når det gælder værterne er både en lettet arbejdsgang og en styrket likviditet blandt fordelene.

2. Hvordan

Ved ankomst registrerer gæsten sig selv på en brugervenlig onlineportal, hvor de ønskede ydelser betales med kreditkort eller MobilePay. Denne straksafregning af forbrug gør det nemt for gæsten, gavner værtens likviditet og fjerner debitorrisikoen.

Det samme gør sig gældende i de tilfælde, hvor gæsten mødes af front-desk support. Her hjælpes gæsten af en servicemedarbejder.

3. Hvad

Kun fantasien sætter grænsen for hvad Tallyweb kan anvendes til.

Camping- og campergæster sikres nem og enkel adgang til fx. bad, vand og strøm, ligesom adgangen til pladsen kan lettes vha. Tallywebs adganggivende funktioner. Det samme gør sig gældende på havne og marianer, hvor sejlende gæster selv kan købe fx. strøm og adgang til havnens faciliteter.

I parker, på festivalpladser og bytorve sikrer Tallyweb enkel og nem adgang til vand, strøm mm., så markedet eller koncerten kan afvikles uden problemer.