Succes med Tallyweb på Saksild Strand Camping

Ejer af campingsplads:

”Vores komfortpladser bliver revet væk”

Saksild Strand Camping har stor succes med TALLYWEB. Både danske og udenlandske gæster er vilde med den frihed og komfort, digital selvbetjening giver.  

Den danske sommer viser sig fra sin smukkeste side. Dannebrog blafrer i en let vind fra nordøst. Himlen er blå. Termometeret sniger sig mod de 25 grader.

Der er afslappet trængsel og alarm ved receptionen på Saksild Strand Camping. Ruth tager telefonen og svarer på spørgsmål ved skranken. Sønnen Frederik sender gæster afsted mod stranden med et lynkursus i havkajakker og paddleboards.

I baglokalet stjæler Jens Uth Toldstrup sig til en kop kaffe og et øjebliks pause. Selv om klokken nærmer sig 11:00, står hans morgenbrød urørt på spisebordet.

”Ja, der er nok at rive i. Det er dejligt. På lørdag har vi det store rykind, når industriferien begynder. Så går det bananas,” siger han med et solbrændt smil.

Fra landbrug til camping

Det er tredje sæson, de går ind i: Ruth og Jens Uth Toldstrup er oprindeligt landmænd fra Arnborg ved Herning. De kom til den jyske østkyst 25 kilometer syd for Aarhus med drømmen om at bygge et vandrerhjem. Men så blev den lokale campingplads sat til salg og ægteparret sadlede om.

”Det har vi ikke fortrudt et sekund. Vi har godt nok ikke fået løn i to år. Alt overskud har vi investeret i en omfattende renovering. Vi har stort set skiftet alt ud: Ny legeplads, elektricitet, trådløst internet, faciliteter og renoveret pool. Campingpladsen var nedslidt og utidssvarende, da vi overtog den,” forklarer Jens, mens han spiser sen morgenmad.

Som tidligere landmand har Jens Uth Toldstrup to hænder, der er skruet godt på. Han er ikke bange for at tage fat.Alligevel har en del af investeringerne i nyt haft det sigte, at han og Ruth gerne skal have færre praktiske opgaver og mindre vedligehold. Og få tid til det vigtigste – at tage hånd om gæsterne og skabe rammerne om gode oplevelser. Samtidig har det vist sig, at gæsterne er glade for moderne bekvemmeligheder.

Ruth og Jens Uth Toldstrup lægger stor vægt på den personlige betjening – det er vigtigt for dem at hilse deres gæster velkomne til Saksild Strand Camping. Skulle et hold gæster ankomme udenfor receptionens åbningstid, er bookingsystemet integreret med campingpladsens adgangskontrol. Det betyder i praksis, at gæsten efter reservation af en hytte eller plads har en kode. Koden åbner vejbom og døre, så gæsterne kan komme ind på pladsen og gøre brug af faciliteter – også udenfor receptionens åbningstider. I samme integrererede system er det muligt for receptionen at aflæse strømforbrug i hytter og på campingpladser.

Bekvemt for gæster såvel som for campingpladsens personale, der i højsæsonen tæller 10-11 medarbejdere.

Et godt stykke inde i tredje sæson er der slet ingen tvivl om, hvilke pladser og tilhørende faciliteter der er mest populære:

”Vi har 250 pladser i alt. 27 af dem er komfortpladser med egen stander til el og vand, afløb og fibernet. De bliver revet væk. Børn og unge vil gerne streame film – og forældrene har under coronakrisen og nedlukningen opdaget, at de kan campere og arbejde hjemmefra på samme tid, når blot der er hurtigt internet,” fortæller Jens Uth Toldstrup. Derfor er planen at udvide med yderligere fire komfortpladser forbeholdt campere.

Ny strøm til flade batterier

En anden ny tendens er, at flere holder deres familiefester på Saksild Strand Camping.

”Det har været en stor succes. Vi har et telt til selve festen. Der er 24 hytter til de overnattende. Og så er folk vilde med at være gæster ved en fest, hvor de kan ligge ved pool, tage et slag minigolf eller gå en tur på stranden”.

Ladestander til elbiler er en anden af Ruth og Jens’ seneste investeringer, som ikke mindst de norske campister er svært tilfredse med:

”Når de store Audi’er og Tesla’er ruller i land i Hanstholm med en campingvogn på slæb, så er batteriet HELT fladt, når de kommer til Saksild. Det er skønt at pege over på ladestanderen og sige, at de ikke behøver at bekymre sig eller bruge tid på at lede efter en ladestation i nærheden. De kan lade bilen op lige her”.

Ladestanderen er fra Tallykey. Modellen blev lanceret i foråret 2021. At fortsætte som kunde hos den lille virksomhed i Struer var en ret simpel beslutning at træffe:

”Der findes store mastodonter ude på markedet, men hos Tallykey ved jeg, at det er Morten, jeg skal tale med. Jeg ved også, at han finder en god løsning, jeg kan have tillid til og vores gæster kan finde ud af at bruge. Mere behøver jeg ikke,” slutter Jens Uth Toldstrup og rejser sig med et varmt smil.

Der er feriegæster og praktiske opgaver, som står i kø denne onsdag formiddag. Og en højsæson som står for døren.

I Saksild og resten af verden

TALLYWEB er i drift på Saksild Strand Camping og 121 andre lokaliteter verden over. Fra Norge i nord til New Zealand på den anden side af kloden. Senest er Sydkorea kommet til som nyt marked for det digitale betalingssystem fra Struer.

Salget er i første kvartal af 2021steget med 32 pct. sammenlignet med året før.

TALLYWEB er særligt populært på campingpladser, camper-områder og i havne – fra små marinaer i den svenske skærgård til travle erhvervshavne som Skagen Havn og Hanstholm Havn. Største lokalitet af alle er i Spanien ved Club Nautico Marina International Torrevieja i Alicante med 311 forsyningsstandere med TALLYWEB.

Hvis forventningerne holder stik, kommer yderligere 35-50 nye lokaliteter med TALLYWEB som betalingssystem til i løbet af det kommende år.

Læs mere om Tallyweb her.

Book møde

Med Morten Jørgensen
T: 2570 1077
E: msj@tallykey.dk