TALLYWEB

TALLYWEB FORBRUGSAFREGNINGOnline selvbetjening gør byens kulturliv nemmere for dig og dine eventarrangører

Tallyweb onlinesystem gør det muligt for professionelle eventmagere og kulturbrugere af byens parker og pladser selv at registrere sig samt betale for elforbrug via selvbetjening på smartphone eller via betalingsautomat.

Forbruget af el stiger, hvor der er kultur, underholdning og andre typer af events. For at sikre en mere retfærdig fordeling af udgifterne til strøm mellem de enkelte stadeholdere samt spare tid og energi for dig og dine medarbejdere, har Tallykey udviklet en række smarte og individuelle løsninger til forbrugsafregning af el – alle baseret på robuste og pålidelige komponenter.

Tallyweb sparer tid og ressourcer for dig og dine arrangører

Ved ankomst betaler og registrerer brugerne sig nemt og hurtigt via onlineportalen Tallyweb på egen smartphone. Straks efter indskrivning og betaling modtager brugeren alle nødvendige informationer samt pinkode og kan nu etablere sig og påbegynde opstilling af scener, boder m.m. med fuldt overblik over betaling for ophold, forbrug og aktiviteter.

Sådan gavner Tallyweb dit daglige arbejde

På dit Tallyweb administratormodul kan du se alle relevante oplysninger om brugerne køb og forbrug af services og faciliteter, ændring af ydelser og/eller oprettelse af nye ydelser. Al salg optræder i Tallyweb som ordrer, der kan listes efter ønsker og behov.

Via administratorlogin til Tallyweb har du overblik over alle betalinger for forbrug. Du vælger selv, hvilke ydelser og typer af forbrug, der skal oprettes i systemet, tilføjer eventuelle beskrivelser og priser.

Sikkerhed i alle detaljer både ift. installation, drift og forbrugsdata

Tallyweb systemet giver desuden et effektivt overblik over omsætningsfordeling, og du kan til enhver tid udskrive og/eller eksportere alle informationer til andre programmer. For at undgå misbrug og evt. hærværk, er systemet sikret af en log-funktion, der angiver bruger-ID og tidspunkt for anvendelse.

Tallyweb bygger på Tallykeys gennemprøvede og driftsikre teknologi

Hjertet i Tallyweb er det trådløse gennemtestede og radiostyrede Tallybee-system, der er opbygget på samme måde som et mobiltelefon-netværk. Systemet drifter dagligt mere end 15.000 enheder, og har gennem de seneste 10 år bevist sin enestående pålidelighed i havne og marinaer verden over. Alle fjernbetjente funktioner og computerprogrammer er udviklet og produceret i egen udviklingsafdeling i Danmark, hvor dygtige medarbejdere er fokuserede på at levere de højeste standarder for brugervenlighed, hastighed og stabilitet. Alle elektroniske komponenter testes for funktion og el-sikkerhed inden de forlader produktionen.

TallyWeb Facts & Fordele

Gæster registrerer og styrer selv alle aktiviteter online.
Det frigør tid til vigtigere gøremål i din arbejdsdag.
Betaling via creditcard eller MobilePay.
Systemet fungerer altid i real-time.
Nemmere for dine gæster – nemmere for dig.
Alarm hvis kabler eller sikringer kobler ud.
Maksimal driftssikkerhed via tilslutning til Tallybee.

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og få sendt en gratis adgangskode til en online-demo af Tallywebs mange muligheder.