TALLYKEY TWK BETALINGSAUTOMAT

Robust betalingsautomat med selvbetjening

TWK er en betalingsautomat udviklet, designet og produceret på Tallykeys fabrik i Struer. Automaten er bygget i anodiseret aluminium og samlet med syrefaste bolte, skruer og aksler, hvilket i praksis gør den modstandsdygtig overfor al slags vejr og vedligeholdelsesfri i mange år frem.

Via automatens trykfølsomme skærm kan gæster i havne og på camping-pladser registrere sig, betale for ophold og vælge diverse tilkøbsydelser såsom elektricitet, vand, bad, vaskeri og køkkenfaciliteter. Gæstens valg og tilkøb bliver sammen med en pinkode printet på en kvittering og samtidig sendt på SMS og e-mail. Herefter kan gæsten gøre brug af faciliteter og følge sit forbrug ved at logge på skærmen eller gå online på TALLYWEB.

Som administrator kan I løbende følge registreringer, salg og forbrug med et minimum af administration. Samtidig har I sikkerhed for, at der bliver betalt for faktisk forbrug til gavn for den daglige drift og likviditet.

Tallykeys betalingsautomat lever op til alle relevante standarder og myndighedskrav til anlæg af denne type. Med sit rene og stilfulde design er automaten et indbydende velkommen til jeres gæster.

Hos Tallykey har vi 30 års erfaring med driftssikre automater, kontrolpaneler og betalingsløsninger til kunder i ind- og udland. Vores kundeservice er en anden god grund til, at havne og campingpladser overalt i verden vælger Tallykey.

Ring til os – så finder vi en løsning til jer med det samme 

Skriv til os – vi svarer normalt indenfor få timer 

DANSK KVALITET DER HOLDER

Tallykeys betalingsautomat er udviklet og produceret på egen fabrik i Danmark

Vores dygtige medarbejdere anvender udelukkende robuste og langtidsholdbare kvalitetsmaterialer.

Automaten lever op til alle relevante standarder og myndighedskrav til anlæg af denne type. Automaten er udført i anodiseret aluminium, mens bolte, aksler og skruer er produceret i syrefast stål. Det betyder minimal vedligeholdelse for dig samtidig med, at det ser pænt og indbydende ud for dine gæster.

REGISTRERING VED ANKOMST

Dine gæster registrerer sig via den store trykfølsomme skærm

De får muligheden for at vælge lige netop de services, de har brug for.

Når gæsten er registreret, får de en mail og en SMS med en bekræftelse på deres registrering samt en PIN kode. Automaten kan evt. printe en registreringslabel til at sætte på fx båden. Hvis gæsten har bestil og betalt online, kan gæsten logge ind på betalingsautomaten og printe registreringslabelen. Skulle gæsten under opholdet få brug for yderligere services, kan de med PIN koden logge sig ind på betalingsautomaten og lave tilkøb og fx forlænge deres ophold.

Adgang via mobil: Gæsten får muligheden for at logge sig ind via sin smartphone, tablet eller PC og følge sit forbrug af fx strøm og adgang til badefaciliteter samt at lave tilkøb.

 • Velkommen

  Her har du syv gode grunde til at vælge Tallykey.

 • Klima

  Betalingssystemer giver lavere forbrug til gavn
  for jordens klima og jeres grønne regnskab.

 • Overblik

  Digitale løsninger sparer administration, giver fuldt overblik og sikrer, at I får betaling for det faktiske forbrug.

 • Miljø

  Software og hardware kan opgraderes og bygges ind i andre systemer, hvilket skaber mindre affald.

 • Kundeservice

  Jeres gæster kan følge eget forbrug og afregne online via mobiltelefon fri for kø og kontortider.

 • Design

  Højteknologiske løsninger formgivet så de falder smukt
  ind i omgivelserne og er intuitivt enkle at betjene.

 • Økonomi

  I bestemmer selv prisen på el og vand - til gavn for jeres daglige drift og bundlinje.

 • Værdier

  hos os er gamle dyder på mode – en lille dansk virksomhed,
  der hyrer de dygtigste fagfolk og er til at tale med

Vælg mellem to produktkategorier

FORSYNINGSSTANDERE

BETALING & ADGANG