Tallykey T8

Tallykey T8

Overraskende elegant forsyningssøjle til store pladser

Med tallykey T8-forsyningssøjlen kan et tidløst og elegant, dansk design kombineres med forsyning til selv de største parkeringspladser og koncert områder.

T8 kan leveres med elektriske udtag på max. 900A, samt ét eller to stk. 1” vandhaner.

Forbrugsafregning – tre løsninger

Elforbrug er en stigende omkostning, så en individuel afregning sparer både penge og giver en mere fleksibel fordeling af udgifterne.

Den traditionelle elmåler
Den mest enkle, men også ganske effektive form for forbrugsafregning er en traditional elmåler til manuel aflæsning, hvor forbruget aflæses direkte på selve måleren. Vores produkter kan leveres med yderst driftsikre og holdbare digitale el-målere.

Tallybee
Vi tilbyder også en løsning til forbrugsafregning ved navn Tallybee. Her er der tale om markedets mest pålidelige og brugervenlige system til fjernaflæsning af el-målere. Gæsternes el-forbrug aflæses lynhurtigt via et lille Tallybee pop-up vindue på computerskærmen.

Tallyweb
Den nyeste løsning til forbrugsafregning fra Tallykey hedder Tallyweb.

Her betjener kunderne sig selv. Dermed lettes administrationen, og det fulde overblik bevares.

Betaling for serviceydelser og forbrug samt adgang til faciliteter, håndteres nemt med tallyweb. Ved ankomst registrerer gæsten sig selv på den brugervenlige onlineportal, hvor de ønskede ydelser betales med kreditkort eller MobilePay. Denne straksafregning af forbrug gavner likviditeten og fjerner debitorrisikoen.