Gratis opladning af elbiler på Fabriksvej 14 i Struer

Tallykey A/S har lanceret en ny ladestander til elbiler. Ladestanderen – der er udviklet og produceret i Danmark
– fejrer virksomheden ved at tilbyde bilister gratis opladning af deres elbil.

Markedet for elbiler kommer til at vokse eksplosivt de kommende år. Der skal i den grad sættes skub i infrastrukturen til opladning af elbiler for at følge med efterspørgslen. Derfor har Struer-virksomheden Tallykey sendt en ny ladestander til elbiler på markedet.

Ladestanderen bygger på årtiers erfaringer med at udvikle enkle og brugervenlige betalingssystemer og producere robuste forsyningsstandere med el og vand til campingpladser og havne.

”Mig bekendt er vores ladestander den første, som helt og aldeles er udviklet og produceret i Danmark. Vi forventer os meget af de nye ladestandere. Vi tror, mange private virksomheder og offentlige institutioner i Danmark og udlandet vil sætte en ære i at tilbyde deres kunder, gæster og medarbejdere med elbiler den samme enkle og driftssikre digitale løsning, som allerede findes i havne verden over,” siger Leif Odgaard, administrerende direktør i Tallykey.

Den lille Struer-virksomhed har leveret standere og betalingsløsninger til 122 havne verden over – fra Norge i nord til New Zealand på den anden side af kloden. Tallykeys produkter og ydelser er så efterspurgte, at virksomheden forventer, at yderligere 35-50 nye havne kommer til indenfor det næste år. (Ambien)

Og lanceringen af den nye elbil-ladestander – kaldet TCC – bliver fejret med manér på Tallykeys hjemmebane i
Nordvestjylland.

”Vi har stillet en ladestander op på Fabriksvej 14 i Struer, hvor vi holder til. Her kan folk ganske gratis lade deres elbil op.
Det eneste vi beder om, er, at bilejeren registrerer sig med sin mobiltelefon. Det er nemlig via mobiltelefonen, at bilisten kan følge og styre opladningen”.

Og så håber direktøren, at der i ny og næ vil være en bilist, som har lyst til at sende et par ord om brugeroplevelsen:

”Vi er meget stolte af resultatet… og selvfølgelig nysgerrige på at høre brugernes oplevelse. Vi har virkelig lagt os i selen for at gøre betjeningen så brugervenlig, at den nærmest er intuitiv. I praksis skal kunden gøre to simple ting: Tilslutte kablet fra bilen og begynde opladningen via sin mobiltelefon. Resten sørger TCC-ladestanderen for”.

Ladestanderen guider sågar kunden: Eksempelvis fortæller en lysstribe omkring stikket, hvad status er: Pulserende grønt lys betyder, at opladning er i gang. Fast grønt lys signalerer, at opladningen er afsluttet.

Fem hurtige om TCC-ladestanderen fra Tallykey:

  • Bilejeren skal bruge sit eget type 2-ladekabel til sin elbil
  • Ladestanderen kan levere op til 22 kW
  • En ladestander kan lade to elbiler op samtidigt
  • Koblet sammen kan flere ladestandere fordele strøm ligeligt mellem alle elbiler til opladning
  • Når bilen er ladet op, får ejer besked via sin mobiltelefon

Læs mere om TCC på Tallykey.dk

Yderligere oplysninger på tallykey.dk eller kontakt salgschef Morten Jørgensen, på tlf. 2570 1077