Tallykey TWK betalingsautomat

TALLYKEY TWK BETALINGSAUTOMAT
Robust betalingsautomat til nem selvbetjening for dine gæster.

Tallykey TWK giver dine gæster mulighed for at registrere sig og betale ved ankomt og vælge tilkøbsydelser som fx vand, strøm, bruser mm.

Den store trykfølsomme skærm giver et godt overblik og en intuitiv betjening.
Gæstens valg og køb bliver sammen med en pinkode printet på en kvittering og samtidigt sendt på sms og mail.

Gæsten er nu klar til at bruge faciliteterne og kan følge forbruget ved at logge ind på skærmen eller ved at gå online på Tallyweb.

Du kan løbende via Tallyweb følge registreringer, salg og forbrug på alle dine gæster.

Tallykey TWK kan bruges på både havne, marinaer, campingpladser, campersites mv. Dansk kvalitet der kan overleve mange års udendørs brug

Dansk kvalitet der kan overleve mange års udendørs brug

Tallykeys betalingsautomat er udviklet og produceret på egen fabrik i Danmark, hvor vores dygtige medarbejdere anvender udelukkende robuste og langtidsholdbare kvalitetsmaterialer.

Automaten lever op til alle relevante standarder og myndighedskrav til anlæg af denne type. Automaten er udført i anodiseret aluminium, mens bolte, aksler og skruer er produceret i syrefast stål.

Det betyder minimal vedligeholdelse for dig samtidig med, at det ser pænt og indbydende ud for dine gæster.

Registrering ved ankomst

Dine gæster registrerer sig via den store trykfølsomme skærm. De får muligheden for at vælge lige netop de services, de har brug for.

Når gæsten er registreret, får de en mail og en SMS med en bekræftelse på deres registrering samt en PIN kode. Automaten kan evt. printe en registreringslabel til at sætte på fx båden. Hvis gæsten har bestil og betalt online, kan gæsten logge ind på betalingsautomaten og printe registreringslabelen. Skulle gæsten under opholdet få brug for yderligere services, kan de med PIN koden logge sig ind på betalingsautomaten og lave tilkøb og fx forlænge deres ophold.

Adgang via mobil

Gæsten får muligheden for at logge sig ind via sin smartphone, tablet eller PC og følge sit forbrug af fx strøm og adgang til badefaciliteter samt at lave tilkøb.

Tallykey TWK betalingsautomat – Facts & Fordele

Gæster registrerer sig og betaler ved ankomst.
Dine gæster kan tilkøbe ydelser enten på automaten eller på nettet.
Betaling via creditcard eller MobilePay.
Nemmere for dine gæster – nemmere for dig.

 

Download Brochure

Kontakt Tallykey