TALLYBEE

TALLYBEE FORBRUGSAFREGNINGRealtime overblik og styring af el-forbrugsdata under events og arrangementer

Tallybee computerprogrammet gør det muligt – via stabile radiosignaler – at fjernstyre og aflæse dine brugeres elforbrug lokalt på din PC – samt afregne det nemt og hurtigt. Tallybee tilbyder dig og dine medarbejdere fuldt overblik over al forbrug via el-udtag.

Forbruget af el stiger, hvor der er kultur, underholdning og andre typer af events. For at sikre en mere retfærdig fordeling af udgifterne til strøm mellem de enkelte stadeholdere samt spare tid og energi for dig og dine medarbejdere, har Tallykey udviklet en række smarte og individuelle løsninger til forbrugsafregning af el – alle baseret på robuste og pålidelige komponenter.

Tallybee er motoren i den smarte løsning til styring og aflæsning af forbrug

Tallybee er en moderne online-løsning, når du ønsker stabil styring af dine brugeres forbrug. Systemet, der er motoren i vores intelligente forbrugsløsninger, sender og modtager information via radiosignaler, som – modsat wifi – altid er 100 % stabile og pålidelige.

Tallybee giver fuldt overblik over alle enheder, der er forbundet med systemet. Alle informationer opdateres i realtime, så du til enhver tid kan aflæse gæsternes strømforbrug direkte på din PC og dermed afregne præcist. Systemet fungerer >< sammen med de mest gængse elmålere på markedet.

Sikkerhed i alle detaljer både ift. installation, drift og forbrugsdata

Tallybee benytter topmoderne radioteknologi, der sikrer at alle informationer og forbrugsdata bliver leveret, opsamlet og gemt sikkert – både ved de enkelte udtag og i den tilknyttede ‘master’-enhed – radiomodtageren. Systemet, der fungerer via radiostyring enhederne imellem, er nemt og hurtigt at installere og kræver ikke trækning af kabler mellem de forskellige enheder og udtag. Skulle en radio ved en enkelt enhed fejle, opsamles og distribueres informationerne af de andre radioer til ‘master’-enheden, så der ikke tabes vigtige forbrugsdata.

Tallykey er markedsledende teknologi med fokus på funktion og stabilitet

Alle fjernbetjente funktioner og computerprogrammer er udviklet og produceret i vores egen udviklingsafdeling i Danmark, hvor vores dygtige medarbejdere er fokuserede på at levere, supportere og servicere de højeste standarder for brugervenlighed, hastighed og stabilitet. Alle >< elektroniske komponenter testes for funktion og el-sikkerhed inden de forlader vores produktion.

Tallybee Facts & Fordele

Systemet informerer altid i real-time.
Fjernaflæsning og styring af alle valgte el-udtag.
Nem adgang til alle informationer via PC.
Systemet frigører tid til vigtigere gøremål i din arbejdsdag.
Kan indbygges i eksisterende installationer eller integreres i Tallykey forsyningssøjler.

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og book en demo af dine muligheder indenfor moderne forbrugsafregning.