Ny forhandler – nyt marked

Team CKIPM Marine Group
Team CKIPM Marine Group.

CKIPM Marine Group er vores nye forhandler i Sydkorea. CKIPM har siden 2005 specialiseret sig i udvikling og projektering af marinaer, fiskerihavne samt salg af yachts og er dermed pioner i udviklingen på den Koreanske halvø samt i store dele af sydøstasien. Markedet for fritidssejlads vokser hurtigt i Sydkorea og på de sidste 10 år er antallet af registrerede fritidsbåde syvdoblet.

CKIPM er desuden den største producent af beton-pontoner, aluminiums-pontoner, flydende moler til fiskerfartøjer, flydende bølgebrydere mm. i Sydkorea.
CKIPM er en del af spanske IPM Management som er specialiseret i marina-udvikling og som fx står bag det luxuriøse Marina Ibiza.

Endvidere er CKIPM importør af nogle af verdens mest kendte yachts fra bl.a. verdens største yachtproducent franske Beneteau samt luksus high-end yachts fra finske Nautor’s Swan.

CKIPM valgte vores løsninger, da vi kan levere stabile systemer og produkter som er gennemtestet i – mere eller mindre – barske havnemiljøer verden over. Tallykey er er simple, vandtætte og brugervenlige systemer.

Den første ordre til Sydkorea lyder på 30 stk. Tallykey T4 søjler, udstyret med vores online Tallyweb system. Søjlerne er leveret og stillet op i Soosan Marina.

T4 søjlerne er en brugervenlig forsyningsløsning med udtag til el og vand på havne og marinaer. I kombination med det indbyggede Tallyweb betjeningspanel på søjlen er det muligt for havnens gæster med individuel kode, at tænde og slukke for strøm og vand.

Tallyweb giver desuden gæsterne mulighed for registrering, selvbetjening og betaling online via smartphone og er verdensledende på den enkle og gode brugeroplevelse.

Læs mere Tallykey T4 her  og Tallyweb her.

 

Soosan Marina, Sydkorea.
Soosan Marina, Sydkorea.