Tallykey TCC Ladestander

Tallykey TCC ladestander fyldt med sund økonomi og grøn energi til elbiler

Tallykey introducerer markedets vel nok mest fleksible, brugervenlige og økonomisk rentable ladestander til elbiler.

FLEKSIBILITET – fri prissætning. Som ejere er det jer, der bestemmer prisen på den elektricitet, I sælger.

BRUGERVENLIG – online selvbetjening. Jeres kunder registrerer sig, lader op og betaler via mobiltelefon. Kunden får besked på sin mobiltelefon, når bilen er ladet op.

ØKONOMI – god forretning. Afhængig af jeres prissætning og omsætning kan ladestanderen være betalt på 2-4 år.

ADMINISTRATION – simpel og ligetil. Daglig drift foregår digitalt via TALLYWEB – samme velafprøvede system som på mange campingpladser og i havne verden over.

DESIGN – tidløst og dansk. Elegant ladestander i flot grøn farve, der signalerer bæredygtig og klimavenlig transport.

KVALITET – minimal vedligeholdelse. Bygget i aluminium og kvalitetskomponenter som sikrer lang servicefri drift.

 

Markedet for elbiler kommer til at vokse eksplosivt de kommende år. Infrastrukturen til opladning af elbiler bliver én af de store udfordringer. Derfor bliver det et højt værdsat gode at tilbyde sine kunder, gæster og medarbejdere enkel og problemfri opladning.

Tallykeys TCC ladestander er et stærkt bud på en ladestander så brugervenlig, at betjeningen nærmest er intuitiv. I praksis skal kunden gøre to simple ting: Tilslutte kablet fra bilen og begynde opladningen via sin mobiltelefon. Resten sørger ladestanderen for.

TCC guider endda kunden: Eksempelvis fortæller en lysstribe omkring stikket, hvad status er: Pulserende grønt lys betyder, at opladning er i gang. Fast grønt lys signalerer, at opladningen er afsluttet. På mobiltelefonen kan information om ladningen følges. 

Hver ladestander kan forsyne to biler ad gangen. Mens opladningen foregår, er strømstikket låst og kablet kan ikke fjernes af uvedkommende. Når bilens batteri er ladet op, informeres brugeren via mobiltelefon, om at stikket er frigivet og det er tid til at fjerne bilen og dermed give plads til en anden. 

TCC har load management der sikrer, at man udnytter den tilstedeværende elforsyning bedst muligt. 

Flere ladestandere kan knyttes sammen til en ladestation. Standerne er tilmed så avancerede og gennemtænkte, at der er mulighed for at fordele strøm ligeligt mellem eksempelvis seks elbiler, som står til opladning på samme tid. 

En enkel og driftssikker løsning for havne, campingpladser og private virksomheder. 

Ladestanderen er udviklet og produceret i Danmark i kompromisløs kvalitet, som tåler vores til tider barske klima.