TALLYKEY T6

TALLYKEY T6 Eksklusiv og robust forsyningsstander i vejrbestandigt aluminium

Tallykey T6 er gennemtænkt kvalitet i et elegant og innovativt design. Modellen er produceret i vejrbestandigt og absolut robust aluminium og derfor vedligeholdelsesfri. Tallykey T6 har indbygget energibesparende LED lampe i toppen, så forsyningssøjlen kan fungere som både arbejds- og hyggebelysning.

Tallykey T6 forsyningssøjlen henvender sig til havne og marinaer, hvor kun det bedste er godt nok. Forsyningsstanderen er udstyret med elegant lavenergi-lampe i toppen, der skaber hygge i havnen og på moler og sikrer, at dine gæster nemt kan orientere sig, når mørket er faldet på.

Tallykey T6 er den unikke kombiløsning indenfor forsyningsstandere

Tallykey T6 forsyningssøjle kan ‘skræddersyes’ efter individuelle ønsker og behov. Søjlerne kan kombineres udfra ønsker om antal el-udtag, vandhaner, montering, forbrugsafregning og mange flere af de specifikke muligheder, som moderne sejlere efterspørger.

Belysning der hjælper dine gæster og skaber hygge i din marina

Alle T6-søjler leveres med en eksklusivt designet belysning i toppen, der benytter lavenergi LED pærer sikkert placeret bag et buet topdæksel i aluminium samt lampecover i slagfast plast. Belysningen gør det både nemmere og mere sikkert for dine gæster at anvende forsyningssøjlens mange fleksible fordele samtidig med, at den bidrager til hygge og god stemning i havneområdet.

Gennemtænkt sikkerhed i et brugervenligt design

T6 forsyningssøjlens med individuelle relæer, målere og fælles kodetastatur med berøringsfri kort-læser er sikkert placeret bag en stormsikret og selvlukkende frontlåge. Panelet er nemt og enkelt at betjene, og el-standeren kan altid udstyres, kombineres og udbygges efter behov og ønsker. Alle stik og udtag er monteret og placeret vandret, så de både sparer plads og er nemme at tilgå for brugerne. Dette brugervenlige og gennemtænkte design sikrer mange års vedligeholdelsesfri drift, giver optimal udbytte af investeringen og styrker samtidig forsyningsøjlens tidløse og elegante udtryk.

Betaling og registrering til ethvert behov

Med et stadigt stigende forbrug af strøm og vand fra de faste sejlere i havnen, er det praktisk at kunne registrere den enkelte båds individuelle forbrug af el og vand. Tallykey T6 forsyningssøjlen kan udstyres med målere for el, så forbruget >< aflæses direkte på søjlen eller online via Tallyweb. Betaling kan foregå via kode eller kort.

Kvalitet der kan overleve mange års udendørs brug

Alle Tallykey forsyningssøjler er udviklet, designet og produceret på egen fabrik i Danmark, hvor vores dygtige medarbejdere udelukkende anvender robuste og langtidsholdbare kvalitetsmaterialer. Vores forsyningsstandere er skabt til at udstå al slags vind og vejr året rundt samtidig med, at de lever op til alle relevante standarder og myndigheds-krav. Selve standeren er udført i anodiseret aluminium, mens bolte, aksler og skruer er produceret i syrefast stål. Det betyder minimal vedligeholdelse for dig samtidig med, at forsyningssøjlernes brugervenlige design signalerer en moderne marina med fokus på gæsterne.

 

Tallykey T6 Facts & Fordele

1-4 el-udtag, op til 125 A, 1 til 3-faset.
El-udtag beskyttet af autosikring og HPFI-relæ.
Leveres med standardflange for fast underlag fx beton.
Tre forskellige løsninger til forbrugsafregning.
Frigør din tid til andre og vigtigere ting.
Belysning med med enten 2 stk. 11 watt lavenergirør eller 1 stk. 6,5 watt LED.

DOWNLOAD ALLE SPECIFIKATIONER PÅ TALLYKEY T6 HER:

Download Specifikationer

Download Brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og book en demo af vores T6 forsyningssøjler.