TALLYKEY T4

TALLYKEY T4 Brugervenlig forsyningssøjle designet til det moderne sejlerliv

Tallykey T4 er en brugervenlig forsyningsløsning til levering af el og vand til havne og marinaerr. Den elegant designede el-stander er robust, nem og hurtig at montere og har flere anvendelsesmuligheder. Modellen tilbyder bl.a. dæmpet belysning, så dine gæster kan orientere sig samtidig med, at den energivenlige LED lampe i toppen skaber hygge på moler og på havnen.

Tallykey T4 forsyningssøjlen er moderne forsyning til el og vand, som er både enkel, stilfuldt og absolut brugervenlig i sit design. Samtidig er T4, der overholder samtlige EU-standarder, yderst robust og derfor holdbar og problemfri i dagligt brug mange år ud i fremtiden.

Søjlen fås i en række veludførte standardmodeller, og tilbyder – udover levering af el og vand til dine gæster – også lav-energi belysning, mulighed for slangeholder, enkle og moderne online-løsninger ift. forbrugsafregning eller blot som smuk belysning i havneområdet, når mørket bryder frem.

Sikkerhed og brugervenlighed i top

T4 forsyningssøjlens individuelle relæer, målere og fælles kodetastatur med berøringsfri kort-læser er sikkert placeret bag en stormsikret og selvlukkende frontlåge. Panelet er nemt og enkelt at betjene, og el-standeren kan altid udstyres, kombineres og udbygges efter behov og ønsker.

Kvalitet der kan overleve mange års udendørs brug

Alle Tallykey forsyningssøjler er udviklet og produceret på egen fabrik i Danmark, hvor vores dygtige medarbejdere kun anvender robuste og langtidsholdbare kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter lever op til alle relevante standarder og myndigheds-krav til anlæg af denne type. Selve søjlen er udført i anodiseret aluminium, mens bolte, aksler og skruer er produceret i syrefast stål. Det betyder minimal vedligeholdelse for dig samtidig med, at du altid kan byde dine gæster velkommen til en marina i smukke omgivelser.

 

Tallykey T4 Facts & Fordele

1-4 el-udtag, 16A 1-faset.
Mulighed for vandhaner.
Mulighed for slangeholder.
Elegant lavenergi-lampe øverst i søjlen.
Flere forskellige løsninger til forbrugsafregning.

DOWNLOAD ALLE SPECIFIKATIONER PÅ TALLYKEY T4 HER:

Download specifikationer

Download brochure

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og book en demo af vores T4 forsyningssøjler.