TALLYKEY T1

TALLYKEY T1 Robust og brugervenlig forsyningssøjle til markedets bedste pris

Tallykey T1 forsyningssøjle er den langtidsholdbare og enkle forsyningsstander til dig, der vil byde dine autocampere velkommen med en nem, sikker og brugervenlig el-forsyning. Den prisvenlige og dansk-designede T1 forsyningssøjle matcher naturligt – via sit unikke og tidløse formsprog – ind i omgivelserne på enhver autocamperplads og stellplads.

Tallykey T1 forsyningssøjlen er den robuste og funktionelle løsning indenfor brugervenlige enheder til el-forsyning til autocampisterne, når du samtidig forlanger høj kvalitet og lang levetid til en fornuftig pris. Tallykey T1 er nem og ukompliceret at montere samtidig med, at forsyningssøjlen overholder alle EU-standarder og -godkendelser.

Gennemtænkt sikkerhed i et brugervenligt design

Alle elektriske enheder som relæer, målere m.m. på Tallykey T1 forsyningssøjlen er sikkert beskyttet bag en vandtæt og elegant alu-låge. Begge udtag er monteret og placeret lodret, så de både sparer plads og er nemme at tilgå for brugerne. Dette brugervenlige og gennemtænkte design sikrer mange års vedligeholdelsesfri drift, giver optimal udbytte af investeringen og styrker samtidig forsyningsøjlens tidløse og elegante udtryk.

Fleksible muligheder for montering

T1 forsyningsstanderen kan monteres på specialdesignede alu-ben med skjult kabelføring, så begge el-udtag automatisk er hævet over terræn og dermed øger sikkerheden i henhold til gældende regler for installationer af denne type. Alu-ben til Tallykey T1 fås i to udgaver til nedgravning eller montering på træ eller i beton. Tallykey T1 er som standard forberedt til montering på væg eller pæl, og kan i realiteten monteres overalt.

Kvalitet der kan overleve mange års udendørs brug

Alle Tallykey forsyningssøjler er udviklet, designet og produceret på egen fabrik i Danmark, hvor vores dygtige medarbejdere udelukkende anvender robuste og langtidsholdbare kvalitetsmaterialer. Vores forsyningsstandere er skabt til at modstå al slags vind og vejr året rundt, og de lever op til alle relevante standarder og myndigheds-krav. Selve standeren er udført i anodiseret aluminium, mens bolte, aksler og skruer er produceret i syrefast stål. Det betyder minimal vedligeholdelse for dig samtidig med, at forsyningssøjlernes brugervenlige design signalerer en moderne autocamperplads og stellplads med fokus på gæsterne.

 

Tallykey T1 Facts & Fordele

2 el-udtag, 16A 1-faset.
El-udtag beskyttet af kombirelæ.
Attraktiv pris.
Kan leveres med elegante alu-ben.
Forberedt for montering på væg/pæl.
Forskellige løsninger til forbrugsafregning.

DOWNLOAD ALLE SPECIFIKATIONER PÅ TALLYKEY T1 HER:

Download Specifikationer

Kontakt Tallykey

Kontakt Tallykey og book en demo af vores T1 forsyningssøjler.