Bookingsystem til camping

Hos tallykey a/s udvikler vi selv EDB-programmerne til vore løsninger - i et tæt samarbejde med vore kunder, og i henhold til markedets ønsker og behov.

tallymanager-c er den komplette løsning til administration af campingpladser.
Programmet er nemt og hurtigt at bruge og giver det fulde overblik. Der er helt fra starten lagt vægt på at skabe markedets mest komplette administrationsprogram, som håndterer alle aspekter af campingpladsens drift.

Først og fremmest giver den grafiske visning af pladsen et unikt overblik over belægningen, og ledige pladser findes lynhurtigt. Programmet er også som skabt til håndtering af fastliggere. Alle funktioner understøttes af det brugervenlige kundekartotek med lynhurtig søgning, og den indbyggede kassefunktion gør det nemt og hurtigt at afregne køb af varer og ydelser.

tallymanager håndterer enhver form for betaling, forbrugsafregning og adgangskontrol, og der er mulighed for trådløs fjernaflæsning og styring af udtag. Systemet kan suppleres med en kundevenlig og tidsbesparende selvbetjeningsautomat, og sidst, men ikke mindst har programmet mulighed for avanceret statistik og rapportering.  

Det grundlæggende i tallymanager er brugervenligheden og den ukomplicerede betjening, som sparer tid og penge. Stabiliteten er sikret gennem brug af den nyeste teknologi, og sikkerheden er helt i top med indbygget back-up af alle data.

Tallykey   |   Fabriksvej 14    |   DK-7600 Struer   |   +45 97841277    |   info@tallykey.dk